Elemzőink az orvosi rendelők területén.

Minden a laboratórium számára is.

A gyakorlati laboratóriumi elemzőnkkel optimális betegáramlást biztosít a rendeltetésében. Függetlenül attól, hogy vérgázelemzésről vagy biomarker meghatározásról van-e szó immunanalízis elemzőinkkel, mindig pontos vizsgálati eredményeket kap a lehető legrövidebb idő alatt. Portfóliónkkal mindig a gyakorlatához megfelelő megoldást kínáljuk munkafolyamatához.

Használja ki a Nova Biomedical® és a Nano-Ditech Corp. által évek óta gyűjtött know-how-t.

Allegro® Kapillarblutanalysator

Az Allegro® egy kompakt kapilláris vérelemző készülék, amely klinikailag fontos menüvel rendelkezik, amely tíz mért és egyénileg választható tesztet és hét számított tesztet tartalmaz. Valamennyi teszt mérése használatra kész egységkazettákkal vagy tesztcsíkokkal történik, és az ápolók gyorsan és egyszerűen elvégezhetik.

A StatProfile Prime® ABG vérgázelemzővel gyorsan és megbízhatóan megmérheti a betegek pH-értékét, pCO2 és pO2 értékeit. A készüléket karbantartás nélküli szenzorkártya-technológia alkalmazásával tervezték az optimális betegáramlás érdekében.

A Fluoro-Checker ™ egy modern immunvizsgálati analizátor, amelyet a biomarkerek egyszerű meghatározására fejlesztettek ki a Point of Care területén. Különösen a könnyű használat lehetővé teszi, hogy stresszmentes munkafolyamatot nyújtson a kijelölés során.

Van még kérdése a rendelőben is elvégezhető elemzési rendszereinkkel kapcsolatban?

Válogatás megfelelő cikkekből.

Bejegyzés:

A nem megfelelően kontrollált 1-es és esetenként 2-es típusú cukorbetegség életveszélyes szövődménye. A DKA a 19 év alatti betegek 65% -ában fordul elő.

Bejegyzés:

A hibás mérési eredményekhez vezető problémák akár 75% -a is a nem megfelelő pre-analitikára vezethető vissza. Ennek ellenére a gyakorlatban nagyon gyakran túl kevés figyelmet fordítanak az elemzés előtti hibákra. Az előelemzési hiba egy paraméter hibás eredményét okozhatja, míg a többi paramétert ez nem befolyásolja.

Bejegyzés:

A szepszis kimutatása és kezelése világszerte kiemelt fontosságúvá vált az intenzív terápiában, és minőségi jelet jelent egyes egészségügyi rendszerek számára.

Gyors szállítás!
Kiváló szervízháttér!
Megbízható technológia!